August 15, 2017

UM USM Dental School Interview 2017

Assalamualaikum.


Haritu janji dengan diri sendiri nak update entry interview dentistry right after yang medical punya. Tapi ish malas punya pasal, hari ini baru sempat nak update. Okay la. Better late than never.

As usual, kalau ada pertanyaan apa-apa,boleh terus direct contact I in case korang comment dekat bawah ni takde reply sampai ke sudah. Maklumlah jarang buka blog ni. So, for fast reply, direct contact okayyy.

Email: shairaelianis@gmail.com
Instagram: @shairaelianis

Universiti Malaya (UM)

Date: 30/05/2017
Venue: Balai Ungku Aziz, Fakulti Pergigian,UM.

June 21, 2017

Freebies Cute Icons for Post



I letak sini supaya senang I nak ambil letak dalam post nanti hehe. Alang-alang dah letak, kalau ada sesiapa nak, sila la ambil, free je tanpa charge. Right-click and copy image je.




Back to Top